7.3.2017

Kansainvälinen naisten päivä 8.3.2017 Kemin kulttuurikeskuksessa


NAISTENPÄIVÄÄ VIETETÄÄN KEMIN KULTTUURIKESKUKSESSA

Kemin kulttuurikeskuksessa juhlitaan Naistenpäivää keskiviikkona 8.3.2017. Koko päivän kirjastossa on auki Vinkkibaari, josta saa luku-, katselu- tai kuuntelusuosituksia. Kirjaston näyttelyseinillä on esillä Vuokko Isakssonin tekstiilitöitä. Suksien voiteluneuvontaa annetaan kulttuurikeskuksen aulassa klo 10-12.

Museoihin pääsee ilmaiseksi ja opastettuja käyntejä on tarjolla klo 13 ja 16 taidemuseon "Sata taiteen vuotta" -näyttelyyn sekä klo 14.30 historialliseen museon "Meren ja joen kaupunki" -näyttelyyn. Historiallisen museon galleriassa Tilkkukööriläiset esittelevät näyttelyään "Minä ja tilkut 20 vuotta", opastavat ompelutekniikoissa sekä myyvät arpoja klo 12-16.

Kirjastossa on kahvittelun lomassa ohjattua tuolijumppaa klo 12 ja 13. Lehtisalissa on päivän ajan diaprojisointinäyttely: Nainen taiteessa ja arjessa. Illalla lehtisalissa esiintyy Sudaruska-kuoro klo 17.00 ja päivän päättää Kivalo-opiston Kinesiologia-luento lehtisalissa klo 17.30.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kemin kaupungin kulttuuritoimi, Kivalo-opisto, Karihaaran Visa, Suomi-Venäjä-seuran Kemin osasto sekä TUL:n Lapin piiri ja Kemin Into.

(Teksti kirjaston tiedotteesta)