27.4.2018

Arytmia-elokuva kutsuvierasnäytäntönä SVS:n jäsenilleUutta venäläistä elokuvaa Kemissä! Sunnuntaina 29.4. klo 15.00 Suomi-Venäjä-seuran Kemin osasto esittää TUL:n kokoussalissa, Torikatu 2, uuden venäläisen suomeksi tekstitetyn elokuvan Arytmia. 

Tilasuus on tarkoitettu Suomi-Venäjä-seuran jäsenille. Ne, jotka eivät ole vielä seuran jäseniä voivat liittyä seuraan esityspaikalla.

Kino Lokakuun sivuilla elokuvaa kuvataan seuraavasti:
“Elämää sykkivä, kiehtova ja realistinen.”
Sydämen rytmihäiriön mukaan nimetty Arytmia on Boris Hlebnikovin (s. 1972) ohjaama ihmissuhdedraama, joka kertoo ambulanssin ensihoitajana työskentelevästä Olegista ja tämän vaimostaan Katjasta.
Kolmekymppisen kriisiä lähestyvä Oleg on lahjakas ensihoitaja, jonka vaimo Katja työskentelee lääkärinä sairaalan teho-osastolla. Rakkautta on ilmassa, mutta Oleg välittää enemmän potilaistaan kuin vaimostaan. Samaan aikaan kun töissä tapahtuu muutoksia, ensihoitaja viis veisaa säännöistä. Asiakkaat on pelastettava hinnalla millä hyvänsä.
Osaksi suomalaisten tuottama Arytmia voitti niin parhaan elokuvan, päänäyttelijän kuin myös yleisöäänestyksen palkinnot Sotšissa, Kinotavrin elokuvafestivaaleilla 2017."

Elokuvan traileri nähtävissä täällä: https://player.vimeo.com/video/236589585?api=1&title=0&byline=0&portrait=0&badge=0